January 2021

Messenger

Loading...

Notification.notificationPopupTitle

Loading...
Loading...
Loading...
Success!
Error!
Popup.popupUploadFileLabelUploading
Popup.popupUploadFileLabelCompleted
Untitled.def
Version 2
0%
Sună acum Programează-te

Conceptul DENTSIM

Redăm încrederea și bucuria zâmbetului tău, astfel încât să te poți bucura de fiecare moment al vieții.

Vrem să aștepți cu nerăbdare vizita la stomatolog

Cu siguranță tuturor ne pasă de zâmbetul și de sănătatea noastră orală dar uneori nu ne place să mergem la dentist din motive întemeiate, cele mai frecvente fiind lipsa de încredere, sentimentul de judecată și disconfortul.

Noi recunoaștem aceste temeri și știm că în anumite situații stomatologia nu funcționează așa cum trebuie, de aceea ne-am propus să o facem mai bună și am decis să refacem întreaga experiență. Combinăm tratamentul de calitate realizat de o echipă care nu te va judeca niciodată cu un mediu care calmează și te face să te simți în siguranță.

Clinică stomatologică curată și modernă

Mediu liniștitor și tehnologie de ultimă generație.
Atent igienizat și sterilizat doar pentru tine.


Vrem să te simți uimitor în ceea ce privește sănătatea ta orală nu doar de două ori pe an, ci de fiecare dată când mănânci, spui o glumă, râzi sau împărtășești un sărut.

Disconfort minim  

Toate tratamentele stomatologice sunt efectuate astfel încât pacientul să nu resimtă durere pe parcursul intervenției medicale. Singurul disconfort poate să apară în momentul în care se face anestezia, dar și acesta este mult diminuat pentru că folosim exclusiv anestezia asistată computerizat (nu facem anestezie cu seringa clasică).

Anestezie fara durere

Planificarea corectă

Am creat prorpiul soft (program) pentru realizarea planului de tratament pentru a ajuta pacienții să înțeleagă mult mai ușor care sunt toate problemele existente și cum pot fi tratate.

Planul de tratament este realizat de medicul coordonator împreună cu toți medicii specialiști din cadrul clinicii cu ajutorul informațiilor colectate la consultația inițială (fotografii dentare, fotografii de studio, radiografie panoramică și status dentar). Orice plan de tratament este structurat în 3 etape succesive: etapa de sănătate, etapa funcțională și etapa estetică.

În prima etapă tratăm toate problemele urgente (infecții, carii, alte probleme ce trebuiesc rezolvate rapid) pentru a restabili sănătatea structurilor dentare.

Următoarea etapă, cea funcțională, presupune toate tratamentele necesare pentru realizarea unei mușcături corecte în care toți dinții să se întâlnească în armonie. Astfel ne asigurăm că eliminăm orice factor de risc care poate genera probleme în viitor.

Ultima etapa a planului de tratament reprezintă cel mai frecvent realizarea unui nou zâmbet sau îmbunătățirea actualului zâmbet.

Soft Dentsim

Plan de tratament clinica Dentsim

Orice pacient poate avea un zâmbet așa cum își dorește

În viziunea noastră “zâmbetul perfect”, atât estetic cât și funcțional, se poate obține doar prin realizarea unui plan de tratament corect, complet și foarte bine etapizat. De aceea, pentru că ne dorim să avem rezultate de lungă durată, încă de la prima vizită acordăm o atenție deosebită identificării problemelor și dorințelor dumneavoastră.

Pacient Dentsim

Calitatea DENTSIM

Calitatea tratamentelor este garantată de pasiunea și perfecționarea continuă a echipei medicale, de aparatura de ultimă generație și de materialele stomatologice folosite. De asemenea, folosim magnificație (lupe dentare sau microscop) pentru majoritatea tratamentelor. (plombe dentare, fațete dentare, coroane dentare, incrustații dentare, ...)

dr. Simionescu Madalin
Plombe dentare Fatete dentare