January 2021

Messenger

Loading...

Notification.notificationPopupTitle

Loading...
Loading...
Loading...
Success!
Error!
Popup.popupUploadFileLabelUploading
Popup.popupUploadFileLabelCompleted
Untitled.def
Version 2
0%
Sună acum Programează-te

Tarife

Prețuri pentru cele mai frecvente tratamente organizate pe specialități.

O să știu toate costurile de la începutul tratamentului?

Da! La prima vizită veți sta de vorbă cu medicul să înțelegem ce vă doriți cu adevărat și vă recomandăm o evaluare interdisciplinară completă dacă vreți să aflați care sunt toate problemele dumneavoastră.
După ce obținem toate informațiile necesare pentru realizarea planului de tratament individualizat, facem un deviz estimativ care conține toate costurile. Acest deviz vă este comunicat întotdeauna înainte de începerea tratamentelor stomatologice.

Ce presupune evaluarea interdisciplinară completă?

Evaluarea interdisciplinară completă cuprinde două ședințe:

  • În prima ședință colectăm toate informațiile de care avem nevoie prin intermediul unei radiografii panoramice, a unui status dentar complet și a unor seturi de fotografii intra- și extraorale.
  • În ședința următoare veți discuta cu medicul despre problemele existente și toate variantele de tratament pentru acestea.

Pentru că facem fiecare plan de tratament individualizat putem să tratăm cauzele problemelor, nu efectele acestestora! (găsiți mai multe informații pe pagina Viziune, la secțiunea Planificarea corectă)

Evaluarea interdisciplinară completă presupune realizarea unui status dentar complet, a unui set de fotografii intra- și extraorale și realizarea planului de tratament . Radiografia panoramică nu este inclusă!

MANOPERĂ TARIF
Evaluare interdisciplinară completă + Plan de tratament individualizat 230 RON

Vreau să îmi îmbunătățesc aspectul estetic, vreau un zâmbet nou. Care este costul aproximativ?

Un zâmbet nou presupune cel mai frecvent realizarea de restaurații integral ceramice (fațete dentare, coroane dentare) sau din material compozit (obturații estetice) în special pe dinții vizibili când zâmbești (când zâmbim de obicei se văd dinții de sus, în medie 8 - 10 dinți).

MANOPERĂ TARIF
Obturații estetice în zona posterioară 350 - 600 RON
Obturații estetice în zona anterioară 400 - 650 RON
Incrustație integral ceramică Emax/Empress 1750 RON
Coroană integral ceramică Emax/Empress 1800 RON
Coroană integral ceramică AI Tehnology 2100 RON
Fațetă integral ceramică AI Tehnology 2100 RON

Tipul de restaurație se alege în funcție de gradul de distrucție al dintelui și de dorințele dumneavoastră.

Implant dentar Implant dentar

Te ajutăm să zâmbești cu încredere

Un aspect natural al zâmbetului te ajută să îți exprimi fericirea zâmbind fără teamă.

Vreau să am dinții mai albi. Ce pot să fac?

Una din variante, pe care am menționat-o și mai sus constă în refacerea zâmbetului cu fațete dentare. Acestea permit alegerea culorii dorite și au avantajul că nu își modifică culoarea în timp. O altă modalitate de a avea dinți mai albi este albirea dentară care permite obținerea unor dinți mai deschiși la culoare cu până la 3 - 4 nuanțe.

Pentru pacienții care aleg sau au ales să facă igienizarea profesională la noi se oferă un discount de 150 RON pentru Albirea dentară.

MANOPERĂ TARIF
Igienizare profesională (Detartraj ultrasunete + Airflow + Periaj profesional) 380 RON
Albire dentară profesională cu lampa Philips Zoom 1400 RON

Albire dentara

Cât costă tratamentul cu aparat dentar?

Medicul specialist ortodont vă explică la consultație principalele avantaje/dezavantaje ale aparatelor dentare, cât timp trebuie să purtați aparatul pentru problemele pe care le aveți și de asemenea vă oferă indicații și sfaturi cum să aveți grijă de dinții dumneavoastră pe tot parcursul purtării aparatului dentar.

MANOPERĂ TARIF
Aparat fix metalic / arcadă 2900 RON
Aparat fix safir / arcadă 3900 RON
Aparat fix Damon (metalic) / arcadă 4200 RON   4500 RON
Aparat fix Damon (clear) / arcadă 5700 RON   6000 RON
Invisalign® amandouă arcadele 13000 - 23000 RON
Spark® amandouă arcadele 11000 - 21800 RON
ClearCorrect® amandouă arcadele 10000 - 21000 RON

Invisalign
Aparat dentar Aparat dentar

Durere dentară? Posibil ai nevoie de tratament endodontic.

De cele mai multe ori când apare durerea dentară este necesar tratamentul endodontic (tratament de canal). Tratamentul endodontic se realizează cel mai frecvent într-o singură ședință iar costul diferă în funcție de câte rădăcini are dintele respectiv.

Dacă dintele este foarte afectat (are distrucție mare) posibil să aveți nevoie de reconstrucție cu pivot din fibră de sticlă pentru a crește rezistența dintelui.

MANOPERĂ TARIF
Pivot din fibra de sticlă 350 RON
Tratament endodontic monoradicular 550 RON
Tratament endodontic biradicular 650 RON
Tratament endodontic pluriradicular 750 RON

Tratament endodontic Tratament endodontic

Am mai mulți dinți lipsă. Ce pot face?

De cele mai multe ori varianta cea mai confortabilă și minim invazivă este să înlocuim dinții lipsă cu implanturi dentare. În clinică punem doar implanturi premium (toată gama de implanturi SKY de la Bredent), calitate Germană, pentru că ne dorim rezultate care să reziste mult în timp. Implanturile Bredent sunt recunoscute la nivel mondial și au fost premiate pentru calitatea oferită. În anul 2018 implantul BlueSKY a primit certificat "Calitate de încredere" de la organizația Trusted Implants.

MANOPERĂ TARIF
Implant dentar premium Bredent 3000 RON

Devizul financiar complet se face de către medicul specialist chirurg pe baza computerului tomograf (CT). În funcție de calitatea/cantitatea osului din zona unde trebuie inserat implantul dentar și de elementele anatomice din vecinătate medicul chirurg decide dacă sunt necesare manopere suplimentare precum: adiție de os, sinus lift intern/extern, grefe, etc.. Toate aceste detalii și costurile aferente le primiți înainte să se facă intervenția chirurgicală.

Implant dentar


Dacă doriți să aflați mai multe informații sau anumite costuri care nu se regăsesc pe site vă răspundem la întrebări pe WhatsApp, Email sau la Telefon.

La clinica DENTSIM găsiți medici specialiști pe toate ramurile stomatologiei.